HTML

Rendszámgyűjtő

Egy különleges hobbiról szól ez a blog, vagyunk néhányan bolondok az országban, a világban, akik gyűjtik a régi, vagy forgalomból kivont rendszámtáblákat. Nem csak nekik, hanem bárkinek szólnak a bejegyzések, akit érdekel. Szólj hozzá bátran, vagy írj közvetlenül: info[kukac]rendszamgyujto.hu

Friss topikok

  • Kuvasz878K: @Attila Es Reni Mede: Az nem csere, bocsi. A cseréim csak az Októberi rendszámaim bejegyzésem utol... (2024.03.20. 21:03) Bemutatkozás
  • Kuvasz878K: @Attila Es Reni Mede: Nincs Facebookom, bocsi (2024.03.18. 20:20) 2023 utolsó darabjai
  • Kuvasz878K: Frissítés: HKA-380, BV-XL-83 elkelt, sárga E-sem van. (2023.11.04. 20:29) Októberi rendszámaim
  • Kuvasz878K: ...helyesbítek, lehetnek Ciprusiak is (2023.07.15. 10:29) Hmmm... Ma van karácsony!?
  • rendszamgyujto.hu: @Kuvasz878K: Szia, megvan mind, még az angol is, amit egy másik kommentben kértél (2023.06.04. 15:29) Eladó, cserélhető

Linkblog

Látogatók

2016.11.30. 17:00 rendszamgyujto.hu

Első Magyar Rendszámgyűjtő Találkozó

Néhány lelkes kolléga úgy döntött, hogy annyi felé szerveztek már a környéken találkozókat, itt lenne az ideje, hogy nálunk is legyen egy. Már pár éve beszélgettünk róla, de valahogy mindig arra az elhatározásra jutottunk, hogy áááá úgysem jönne el senki, viszonylag messze lakunk egymástól, meg egyébként is itt az internet, meg a posta, amit csak szeretnénk meg tudunk oldani gyorsabban és egyszerűbben. Erre a verzióra erősített rá az is, hogy voltunk a lengyeleknél 2012- ben és 2014-ben is, majd tavaly majdnem Szerbiában is, nem volt túl nagy tolongás inkább csak olyan zsúr jellegű összejövetelek voltak. Az utóbbi is kezd egyébként rendszeressé válni, de a határátlépés nehézségeivel valószínűleg a jövőben is meg kell küzdenünk. A lengyeleknél viszont annyira leépülőben van, hogy évekkel ezelőtt évente kettőt tartottak, most meg jó, ha egy is összejön.

Két kolléga végül egy tavaszi napon úgy döntött, márpedig bebetonoznak egy időpontot őszre, és aki bújt, aki nem megrendezzük az első találkozót. Aztán nyáron helyszín is lett, ezzel még csábítóbb lett az egész program. Hála a közösségi médiának, elég szépen ráizgultak a környékbeli országok és távolabbi gyűjtők is. Végül a fél balkán eljött, nekem konkrétan már asztal sem jutott, pedig a meghirdetett 10 órás kezdés előtt már ott voltam.

Én személy szerint, nem nagyon készültem nagy dolgokra, mert évközben, amit tudtunk elcseréltünk, olyan különleges dolog meg nem volt, ami miatt érdemes lett volna tonnákat megmozgatni. Mekkorát tévedtem. Lehetett volna még több csere-berét lebonyolítanom, ha lett volna miből, így vagy lemondtam róla, vagy sokkal értékesebbet kellett beáldozni. Összességében a buli kedvéért mentem, megismerni azokat, akikkel online már elég jól ismerjük egymást, de az életben még nem sikerült összefutni. Amit nagyon hiányoltam, hogy sokan -főleg kisebb gyűjtők- nem jöttek el. De azért nem jöttem haza üres kézzel én sem.

csoportkep.jpgEnnyien voltunk

27 gyűjtő és kísérői képviseltették magukat, a részvevők az a következő országokat képviselték: A, CDN, CH, CZ, D, GB, H, HR, I, PL, SK, SLO, SRB, UA.

t15.jpg

t16.jpg

t17.jpg

t1.jpg

t10.jpg

t11.jpg

t12.jpg

t13.jpg

t14.jpg

t2.jpg

t3.jpg

t4.jpg

t5.jpg

t6.jpg

t7.jpg

t8.jpg

t9.jpg

Az alábbi képeket már a kollégák a találkozó után készítették a "zsákmányról"

t_balint.jpg

t_enyem.jpg

t_gabor.jpg

t_imre.jpg

t_kenyeres.jpg

t_laci.jpg

t_nimrod.jpg

t_ricsi.jpg

t_tibor1.jpg

t_tibor2.jpg

t_tomas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rendszám rendszámgyűjtő rendszámgyűjtemény


A bejegyzés trackback címe:

https://rendszamgyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr2412010442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása